Behandelingen 

Verlang je naar meer energie, innerlijke vrijheid, vreugde, kracht en puurheid in je leven, dan ga ik graag met je aan de slag.

Wat hierbij goed is te beseffen dat hoe minder van jezelf hoeft te onderdrukken, hoe meer ruimte je krijgt. Dit vraagt om een open en eerlijke houding naar jezelf, om bewust te worden van je belemmerende patronen, het durven voelen van je angsten, je schaduw en potentie.

Dit alles kost TIJD! Want wat je hebt opgebouwd in een leven, breek je niet in een behandeling weer af. Geef jezelf dus tijd om de behandelingen op je te laten inwerken en wezenlijke veranderingen te bewerkstelligen.

Behandelingen duren normaal gesproken 90 minuten. Meestal adviseer ik een traject al zijn losse behandelingen altijd mogelijk. Kortere behandeling van 60 of 45 minuten zijn mogelijk na minimaal een intake en in overleg.

Hier vind je de tarieven voor losse behandelingen en trajecten. Overige tarieven op aanvraag.

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Behandelingen worden (deels) vergoed in de aanvullende verzekering bij onderstaande zorgverzekeraars.  Daarom krijg je altijd na iedere behandeling een factuur voor je verzekering!