Over mij
Monique Blom

Rebalancing emotioneel lichaamswerker & spiritueel coach

Sinds 2005 ben ik actief als Rebalancing emotioneel lichaamswerker en spirituele coach met een nimmer aflatende passie voor dit vak. Het is zó compleet en alles omvattend, ik kan het met niets vergelijken! Je lijf is zo puur, zo echt, en je emoties zijn zo levend en menselijk. Én ze bevatten ongelofelijk veel informatie over jou, over je passies, je drijfveren, je mogelijkheden. 

Ik help je daarbij graag om gebeurtenissen in je leven te vertalen naar jouw unieke pad. Hoe kunnen belastende ervaringen worden getransformeerd? En hoe kun jij je anders gaan verhouden tot wat het leven je aanreikt en waarin ze je spiegelt?

Je kunt dan gaan voelen en begrijpen dat iedere levenservaring is ontstaan om jou dichter bij jezelf te brengen.

Daarin ligt mijn grote passie. Ik help je graag die gids in jezelf terugvinden en je leven een nieuwe kleur te geven, doordat jij de regie erover hervindt. Doordat jij je niet meer laat léven, maar jezelf gaat léiden. 

Mijn grootste kwaliteit ligt in naar je luisteren en je spiegelen. Ik luister naar je verhalen, je behoeftes, je pijn en je passie. Naar waar je bang voor bent en wat je lief is. Naar je lijf en je emoties.

Als hooggevoelig mens ben ik me in de loop der jaren ben ik me gaan specialiseren in het werken met  HSP-ers. 

Meer over mij

Mensen ervaren mij als aards, warm, empatisch, wijs, praktisch, krachtig, vernieuwend, relativerend, creatief en toegewijd. Iedere dag voel ik me, al lerende en met vallen en opstaan, steeds dieper verbonden met mijn eigen natuur en wijsheid.  Ik houd van expressie en échtheid, die ik vooral terug zie in de kunsten: muziek, dans en theater, in tekenen, schilderen, schrijven, ontwerpen, creëren. En ik ben graag in de natuur, vooral de zee en het bos zijn geliefde plekken. 

Ik ben geboren in Den Bosch in 1968 en moeder van twee dochters. 

Relevante diploma’s, opleidingen en trainingen

* Rebalancing® – School voor Lichaamswerk en Bewustwording

* Medische basiskennis en Psychosociale basiskennis voor therapeuten in de natuurgerichte gezondheidszorg op HBO niveau

* Holistisch Tekendocent – Opleiding Genezend Tekenen

* Communicatiewetenschap – Universiteit van Amsterdam

* Diverse trainingen (tantra, sjamanisme, bewustzijn)  in binnen- en buitenland bij o.a. de International School of Temple Arts (ISTA)


Overige werkzaamheden

Samen met mijn partner en geliefde  Frank Schulpen geef ik regelmatig trainingen met als thema’s o.a. sjamanisme, bewustzijn, liefde en seksualiteit onder de naam   Seedz for life